On som?

LA GUINEU VINTAGE

Arenys de Mar  - Riera Bisbe Pol, 52

LA GUINEU DE MAR

Canet de Mar - Riera Buscarons, 56

 

 A  Arenys, estem situats a la mateixa riera, l’eix vital i comercial del poble, a escassos metres de la plaça de l’església.

Arenys de Mar és un bonic poble mariner del Maresme a mig camí entre Barcelona i Girona. Tenim un entorn privilegiat ja que a menys de 400 metres de la botiga tenim la platja i el port i pel nord, s'extén el Parc del Montnegre i el Corredor; així que estem rodejats d’espais naturals d’una gran bellesa!

La mítica Sinera de Salvador Espriu manté l’encant d’una població fortament vinculada amb el mar que conserva un ric patrimoni arquitectònic i cultural, com per exemple les mundialment reconegudes puntes de coixí.

Passejant pels seus rials, carrerons i sobretot per la riera descobrireu els tresors que s’hi amaguen, com l’antiga fàbrica del mític licor Calisay, les escultures modernistes i les espectaculars vistes del cementiri de Sinera, el mercat públic modernista que sembla aturat en el temps o el retaule barroc de l’església de Santa Maria d'Arenys, obra de l’escultor Pau Costa i un dels més ben conservats de tot Catalunya! 

Així doncs, us animem a visitar-nos i de pas, gaudir de la vila i de la seva rica oferta gastronòmica!

Horari d'obertura 

Matins de 10:00h a 13:30h

Tardes de 17:00h a 20:30h

Diumenge tancat.